Gerjan Apeldoorn

Ervaren sollicitatietrainer en -coach
A
angenaam, mijn naam is Gerjan Apeldoorn: sollicitatietrainer en –coach met veel ervaring. Met mijn gezin woon in het gezellige Heiloo. Na een technische opleiding ben ik de commerciële kant op gegaan en heb ik bij verschillende bedrijven meerdere managementfuncties gehad. In al die jaren heb ik veel sollicitatie-ervaring opgedaan en daar besloot ik iets mee te gaan doen.

Op deze website vindt u allerlei praktische sollicitatietips – het is als het ware een korte, digitale sollicitatietraining. Mocht u meer informatie willen over de persoonlijke sollicitatietraingingen en –workshops die ik geef, neem dan contact met mij op.

Ik begeleid groepen en individuen die graag van baan willen veranderen of (soms al erg lang) op zoek zijn naar een baan. Centraal daarbij staat het doorbreken van patronen, uit de comfortzone stappen en meer lef tonen. Ik zet mensen graag in beweging en help ze om een nieuwe weg in te slaan.

Gerjan Apeldoorn